Monday, April 30, 2007

Havelte 29 april



Nadat het de hele week droog en warm was geweest en er al vele verhalen op internet verschenen waren over een stoffig en mul parcours reden we zondagmorgen naar Havelte .


Omdat ze de afgelopen week net een nieuwe fiets hadden gekregen en hierop maar een keer hadden getraind waren ze alle twee best wel een beetje extra zenuwachtig .Maar met de steun van een paar extra familieleden overgekomen uit Deventer zou het wel gaan lukken .Iris moest als eerste starten en met de wijze woorden van Cor Gritter (voetjes vast Iris ) liep het vanaf begin al op rolletjes .Ondanks de hitte en het mulle zand werd Iris eerste meisje ,ze moest deze positie wel delen met Jaimee Bakker (die buiten haar schuld in de verkeerde categorie fietste ) .Dus Iris de beker en Jaimee de bloemen .

Daarna was Sanne aan de beurt ,met een goede start kon ze haar tempo goed vasthouden en eindigde ook als eerste meisje .Dus weer een dolle boel in Huize Tent met twee podium plaatsen .Op nu naar Apeldoorn voor de landelijke jeugdwedstrijd op 19 mei .

Ook de mensen van Mountainbikeclub Zuidwolde en oom Stoffer en tante Tineke en natuurlijk Willian bedankt voor de aanmoedigingen en mooie Foto´s die jullie ons hebben toegestuurd .
En voor mooie en sappige fiets verhaaltjes :
Groeten Tenties on Tour

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hallo Dames,

Geweldig hoe jullie het doen in de wielersport. Ik herken heel veel sport en school eigenschappen die jullie, van jullie moeder hebben meegekregen, gelukkig maar! Wij wensen jullie dames veel fijne wielerjaren en grote prijzen toe en in de top mag belanden.

Groeten Benno.

1:55 AM  

Post a Comment

<< Home