Sunday, April 15, 2007

Beneluxcup Oldenzaal 2007



14 april 2007


Vandaag stond de eerste wedstrijd van de Beneluxcup op het programma .Onder een stralende zon met 26 graden waren we er om 12.15 .Na de kleding te hebben aangetrokken zijn we met de rest van de club uit Zuidwolde gaan infietsen.Het parcours was gelegen op het recreatieterrein Het Hulsbeek ,dat betekende hele stukken over het strandfietsen .Door het warme weer van de afgelopen dagen was het lekker mul geworden zodat het fietsen op het strand erg zwaar was .Gelukkig ging er ook nog een stuk van het parcours door het bos zodat er ook stukje tussen zat wat iets minder zwaar was.De start was om 13.30 uur met eerst de 13en 14 jarigen met een paar minuten later de 11 en 12 jarigen en daarna de 8 en 10 jarigen.Bij de start waren we al goed weg en bij de eerste bocht lagen we bij de kopgroep .

Na een ronde mocht Iris al binnen komen op een negende plaats algemeen maar wel als eerste MEISJE .Sanne moest in totaal drie ronde rijden en na een kleine valpartij kwam ze als zevende algemeen binnen en ook als eerste MEISJE .
Bij de prijsuitreiking wisten ze waarschijnelijk niet dat de meisjes er net zoveel voor moeten doen als de jongens want er waren deze keer geen bekers , medailles of bloemen voor de dames .Dit was toch een kleine smetje op dit prachtig mountainbike weekend .
We hebben weer goed gefietst en kijken nu weer vooruit naar het volgend weekend , Alkmaar een wedstrijd voor het Landelijke jeugdkampioenschap .

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Heb je de eerste prijs, krijg je niks. Nou das geen kleine smet, vind het een blunder van de 1e rang. Nou ja de prestatie is er niet minder om. De eer is in ieder geval gered. Leuke bijkomstigheid is natuurlijk dat vader Jan even lui kan blijven want een prijzenkast hoeft er nog niet bij gemaakt worden door deze blunder van de organisatie.

Nou succes verder.

Klaas

4:57 PM  

Post a Comment

<< Home